søndag den 15. maj 2011

Shortlistet..

I starten af marts fik vi en mail fra Maria fra Basic. Laura Mai var blevet shortlistet til en optagelse for Tempur. Opgaven var åbenbart ikke helt normal, så Tempur ville gerne have en kort videocasting af de udvalgte. Vi trillede derfor til Nørrebro en søndag, for at mødes med Maria til en gang filmning.


Laura Mai klar til casting..

Til videocastingen skulle Laura Mai igen ind foran det hvide lærred, og proceduren var faktisk meget lig optagelsen til Gigavine. Hun skulle gå ind, dreje langsomt rundt så man så hende i profil, bagfra, den ande profil og så forfra. Så skulle hun gå lidt frem og fortælle navn og alder, og endelig lidt længere frem og vinke farvel til kameraet.
I første omgang fjollede hun lige rigeligt, men hun kunne godt selv se det, da hun fik lov til at se filmen igennem, og insisterede på, at få lov til at prøve igen. Anden omgang gik bedre, selvom hun blev helt genert over at se og høre sig selv. Jeg tror det kommer bag på os alle, første gang vi hører hvordan vores egen stemme lyder på bånd. I hvert fald var dette ingen undtagelse.

Bagefter tog vi hjem, og veeeeeeentede på svar.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar