tirsdag den 24. maj 2011

Casting..

I søndags var der casting for CIFFKIDS. Vi har ikke været til sådan en stor casting før, men havde lavet lidt lektier hjemmefra. CIFFKIDS laver nogle fede modeshows under modeugen, og vandt i foråret tilmed prisen for bedste show. De planlægger naturligvis at gøre kunsten efter til august, så ambitionerne er tårnhøje.

CIFFKIDS' efterår/vinter 2011/12 show


Udeover diverse klips på Youtube, havde vi ikke den fjerneste idé om, hvad vi skulle forvente, så vi bevæbnede os med masser af god energi, og for Laura Mais vedkommende også nyt sommerhår.


Da vi ankom fik vi først udleveret en seddel, som vi skulle udfylde med kontaktinfo osv. Vi var blevet bedt om, at medbringe billeder, så disse blev hæftet sammen med sedlen.
Herefter blev hele banden kaldt ind i et stort mødelokale, hvor der var en kort briefing, både til børn og forældre.


Efter briefingen blev alle forældrene sendt ud, og så var der ellers dømt 1½ times træning med den flinke danseinstruktør. CIFF folkene gjorde meget ud af, at understrege at dette var ben hård business, men formåede alligevel at være sympatiske og tage hensyn til børnene. Enkelte af børnene blev fulgt ud under træningen, da man vurderede, at det ville være spild af både CIFFs og børnenes tid, og de ikke egnede sig til den slags opgave. Langt de fleste fik dog lov til at blive, deriblandt Laura Mai.

Efter ca 1½ times venten fik de rastløse forældre, mig selv medregnet, lov til at komme ind og se resultatet..


De prøvede programmet igennem nogle gange, først alle på samme tid, bagefter opdelt i hold, så drengene og pigerne hver for sig, og endelig alle samlet igen.
Børnene og deres evner var naturligvis meget forskellige. Man kunne se, at en del af børnene gik til dans, og med koreografien de skulle lære var dette bestemt en fordel. Laura Mai har aldrig haft en dansetime, og hun bliver nok heller aldrig olympisk mester i wienervals, men hun gav den gas, og prøvede det bedste hun kunne. Mere kunne jeg sådan set ikke bede om.
Børnene spændte også vidt, lige fra 4 og helt op til 9 år.


Til modeshowet skal de bruge både dansere og modeller, så vi krydser fingre for, at Laura Mai bliver valgt ind, sandsynligvis mest i den sidste kategori.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar