søndag den 15. maj 2011

Tempur..

I starten af april gik turen så til Laura Mais Tempur aftale. Vi havde ikke rigtig fået noget at vide, udover, at vi ikke skulle have noget med. Jeg havde taget fri hele dagen, da det var et heldagsshoot. Helt så heldags var det dog ikke, idet vi et par dage i forvejen, havde fået at vide, at vi først skulle være der 11.30.
Adressen vi havde fået angivet, var ikke mere end et par minutters kørsel fra hvor vi bor, så det var bare op på cyklen og afsted.
Fotografen som skulle skyde billederne var Heidi Lerkenfeldt, som tager nogle virkelig smukke billeder.

Laura Mai skulle fotograferes med et sæt låneforældre, nemlig Hailin og Vincent.


Deres første shoot skulle forestille en skøn søndag morgene, hvor datteren var hoppet ind i sengen til mor og far. I sagens natur, var det rimelig vigtigt, at Laura Mai følte sig tilpas i set-uppet, så jeg fik hende til at vise Hailin det smølfespil hun ofte spiller på min telefon, og derved bryde isen.
Hailin var fra Kina, men havde boet i Danmark i 3 år. Hendes dansk var dog ikke sådan helt ligetil. I hvert fald var Laura Mai ikke helt sikker på, hvilket sprog hun talte på. Der gik dog ikke lang tid, før de var på bølgelængde. Vincent var fra Holland, og talte slet ikke dansk, men de klarede den nu fint alligevel.

Laura Mai klarede dagen over al forventning - selv jeg var overrasket og ikke mindst super stolt.

Telefonen blev der leget en del med den dag, da der var temmelig meget ventetid - her er der en stak stemningsbilleder fra dagen - primært billeder som Laura Mai har taget, under sin udforskning af fotostudiet.


Tempurpigerne var rigtig flinke, og Heidi og hendes crew var alt for seje! Laura Mai blev nærmest båret rundt, så hun ikke fik fnuller på tæerne eller krøllede sit tøj. Frokosten var oceaner af sushi, og pauserne blev brugt med at lufte Krittie - Heidis søde hund, som Laura kastede sin kærlighed på. Klokken lidt over fire var vi færdige - godt trætte begge to (jeg selv, mest af al ventetiden), men glade for endnu en oplevelse til scrapbogen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar